SignConcept er det rigtige valg ved large scale profilering...

Ja tak! Ring mig op...

Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op - hurtigst muligt.


*) I hverdage bestræber vi os på at ringe dig op inden for få timer.

icon-clock  "Best in Class" projektstyring

Når det kommer til projektledelse og styring af større skilte- og profileringsprojekter er SignConcept ganske enkelt ”Best in Class”. Vi håndterer både nationale og internationale projekter, og er derfor også det foretrukne valg, når Danmarks største virksomheder stiller krav til at projektstyring, miljø, service, sikkerhed og kvalitet går op i en højere enhed.

Vi er stolte af vore årelange samarbejder med f.eks. Hyundai, Kia Motors, McDonalds, Toyota og Shell. Det er samarbejder som over årene har givet SignConcept helt unikke kompetencer og erfaringer, som du som kunde, også drager fordel af.

icon-flight  International levering

Mange af vore kunder har aktiviteter ud over Danmarks grænser, derfor leverer SignConcept løsninger til hele Skandinavien - det sikrer dig som kunde én kontakt med de fordele det giver. 

I det øvrige Europa har vi langvarige samarbejder med de førende leverandører og producenter af skilte. Løbende evaluering sikrer fortsat den høje standard og kvalitet, som kendetegner SignConcepts produkter og løsninger.

icon-settings  Montage

Vores projektledere råder over professionelle og erfarne montører med sans for detaljen og for SignConcepts krav til kvalitet. Montørerne kører i fuldt udrustede montagebiler, og med adgang til lifte, kraner og stilladser. For vore kunder betyder det at de fleste udfordringer kan løses hurtigt og smidigt.

SignConcepts krav til kvalitet og virksomhedens værdier betyder, at vi overholder alle regler fra miljø og sikkerhed til danske overenskomster, således forbliver din virksomheds Corperate Social Responsibility pletfri.

icon-service  Service 24/7

Både traditionel og digital skiltning kræver service og vedligehold, og SignConcept tilbyder både Akut service og Serviceaftaler.

Akut service

Vi er i dag i stand til at tilbyde akut service 24/7 året rundt, hvor vi dækker hele Danmark indenfor 6 timer og Skandinavien indenfor 24 timer.

Serviceaftaler

Du kan som kunde vælge mellem flere servicekontrakter alt efter behov. Resultatet er at skiltene sikres længere livetid, og at dine kunder altid oplever en pæn og præsentabel facade.

Med en serviceaftale fremstår din virksomheds skilte altid pæne, rengjorte og velfungerende, hvilket giver et godt indtryk og en betydelig større opmærksomhed.